Post Tagged with: "Kampionati"

Seminar Teknik dhe Organizativ TAEKWONDO-së

Seminar Teknik dhe Organizativ TAEKWONDO-së

Ditën e diele datë 06/05/2018 do të zhvillohet një Seminar Teknik dhe Organizativ Kombëtar i[Read More…]

nga 5 May, 2018 0 komente Kupa 23º, Slider
Njoftim per Kampionatin

Njoftim per Kampionatin

Ju informojne se brenda dites se Enjte duhen derguar formularet per pjesmarrjen ne Kampionat, gjithashtu[Read More…]

nga 20 November, 2017 0 komente Aktivitetet, Slider