Post Tagged with: "TAEKWONDO-së"

EKIPET E KUPES SE 23° TE REPUBLIKES – DURRES

EKIPET E KUPES SE 23° TE REPUBLIKES – DURRES

nga 5 May, 2018 0 komente Kupa 23º
Seminar Teknik dhe Organizativ TAEKWONDO-së

Seminar Teknik dhe Organizativ TAEKWONDO-së

Ditën e diele datë 06/05/2018 do të zhvillohet një Seminar Teknik dhe Organizativ Kombëtar i[Read More…]

nga 5 May, 2018 0 komente Kupa 23º, Slider