Post Tagged with: "Federata"

EKIPET E KUPES SE 23° TE REPUBLIKES – DURRES

EKIPET E KUPES SE 23° TE REPUBLIKES – DURRES

nga 5 May, 2018 0 komente Kupa 23º
Konferenca Kombetare Sportive

Konferenca Kombetare Sportive

Tema: Organizimi i Federatave , Aktivetet Sportive Kombetare dhe Nderkombetare , Menaxhimi Ekonomik Financiar dhe Organizativ[Read More…]

nga 9 November, 2017 0 komente Aktivitetet, FOTO