FOTO

nga 25 April, 2019 0 komente FOTO
Foto nga 8° Summer Camp

Foto nga 8° Summer Camp

Perfundoi me sukses Summer Camp 8 ne qytetin bregdetar te Vlores. Ky summer camp erdhi[Read More…]

nga 5 September, 2018 0 komente EVENTE, FOTO
Momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo

Momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo

Disa momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo. Falenderojme Bashkine Durres si dhe[Read More…]

nga 22 May, 2018 0 komente Aktivitetet, FOTO, Kupa 23º
Artikull ne gazeten Sport Ekspres

Artikull ne gazeten Sport Ekspres

nga 20 November, 2017 0 komente EVENTE, FOTO, Slider
Konferenca Kombetare Sportive

Konferenca Kombetare Sportive

Tema: Organizimi i Federatave , Aktivetet Sportive Kombetare dhe Nderkombetare , Menaxhimi Ekonomik Financiar dhe Organizativ[Read More…]

nga 9 November, 2017 0 komente Aktivitetet, FOTO
Takim me Ermal Mamaqin

Takim me Ermal Mamaqin

Ne nje dreke miqesore me aktorin dhe humoristin Z. Ermal Mamaqi, drejtues dhe i emisionit[Read More…]

nga 8 November, 2017 0 komente EVENTE, FOTO