Post Tagged with: "Taekwondo Shqiperi"

Kampionati 23º Kombetar Taekwon-do

Kampionati 23º Kombetar Taekwon-do

Grupi i te rriturve !

Grupi i te rriturve !

Grupi i te rriturve pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne palestrën A.M.A (Ari[Read More…]

nga 21 October, 2017 0 komente FOTO
Pershendetje ne Palester

Pershendetje ne Palester

nga 21 October, 2017 0 komente VIDEO
Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë) pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne[Read More…]

nga 16 October, 2017 0 komente FOTO
Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë)

Kampionët e vegjël (Zogjtë dhe Dragonjtë) pas përfundimit të trajnimit që zhvillohet çdo ditë ne[Read More…]

nga 16 October, 2017 0 komente FOTO
Tu Si Que Vales – TaekWon-Do- 15 Prill 2015 – Show – Vizion Plus

Tu Si Que Vales – TaekWon-Do- 15 Prill 2015 – Show – Vizion Plus

nga 16 October, 2017 0 komente VIDEO