Post Tagged with: "Taekwondo Shqiperi"

Ne Shtepine Tone, 18 Prill 2016 – Top Channel Albania

Ne Shtepine Tone, 18 Prill 2016 – Top Channel Albania

nga 16 October, 2017 0 komente VIDEO
Vleresime Nder Vite

Vleresime Nder Vite

Vleresime Nder Vite 1990-2017

nga 12 October, 2017 0 komente FOTO
Akademia-Arteve Marciale Korçë Albania “ORGANIZON” Kampionatin Marcial “OPEN KORCA”

Akademia-Arteve Marciale Korçë Albania “ORGANIZON” Kampionatin Marcial “OPEN KORCA”

Akademia-Arteve Marciale Korçë Albania”ORGANIZON” Kampionatin Marcial “OPEN KORCA” qe eshte kthyer ne nje tradite per[Read More…]

nga 12 October, 2017 0 komente Aktivitetet
Seminari Teknik Kombëtarë për Instruktor dhe trajner të F.SH.Tae.

Seminari Teknik Kombëtarë për Instruktor dhe trajner të F.SH.Tae.

nga 12 October, 2017 0 komente Slider
6′ Summer Camp  22-28/08/2016 Vlore ALBANIA

6′ Summer Camp 22-28/08/2016 Vlore ALBANIA

Nga 22-28 Gusht zhvillohet 60 Summer Camp i cili organizohet tek kompleksi “OSLO” ne VLORE.[Read More…]

nga 20 July, 2016 0 komente EVENTE