Aktivitetet

Falenderimi per Sponsorat

Falenderimi per Sponsorat

Falenderojme te gjithe sponsorat qe bene te mundur organizimin e Kupes 23 Taekwondo. SUPERMARKET XHANGOLLI[Read More…]

nga 22 May, 2018 0 komente Aktivitetet, Kupa 23º, VIDEO
Momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo

Momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo

Disa momente nga Kupa e 23 e Republikes ne Taekwondo. Falenderojme Bashkine Durres si dhe[Read More…]

nga 22 May, 2018 0 komente Aktivitetet, FOTO, Kupa 23º
Kupa e 23º e Republikes ne TAEKWONDO I.T.F.

Kupa e 23º e Republikes ne TAEKWONDO I.T.F.

Pershendetje, ju informojme se ne dt. 20/05/2018 do te zhvillohet Kupa e 23º e Republikes se[Read More…]

nga 14 April, 2018 0 komente Aktivitetet
Aktivitet për  01/09/2017- 31/08/2018

Aktivitet për 01/09/2017- 31/08/2018

AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2017- 31/08/2018 AKTIVITETET NE TAEKWONDO PER VITIN SPORTIV-KALENDARIK 01/09/2017-[Read More…]

nga 30 December, 2017 0 komente Aktivitetet
Testimi i Brezave me ngjyre ne Korçe

Testimi i Brezave me ngjyre ne Korçe

Testimi i Brezave me Ngjyre ne ambjentet e “Grand Hotel Palace” ne Korçe  

nga 28 December, 2017 0 komente Aktivitetet
Testimi i Brezave me ngjyre ne Durres

Testimi i Brezave me ngjyre ne Durres

 Testimi i Brezave me Ngjyre ne ambjentet e “Sport Academy Taekwondo I.T.F” ne Durres  [Read More…]

nga 24 December, 2017 0 komente Aktivitetet